Accommodatie

A r t   &   W e l l n e s s   H o t e l   H u i s   t e n   W o l d e 

Hotel Huis ten Wolde ligt in Overrijsel, op 15 minuten rijden van Giethoorn. Tijdens je verblijf in het hotel kom je volledig tot rust dankzij de natuurrijke omgeving.

 

Hotel Huis ten Wolde beschikt over 41 eigentijdse hotelkamers. Alle kamers zijn standaard uitgerust met eigen klimaatbeheersing, assortiment douche artikelen, gratis WiFi en een flatscreen tv. Er zijn vier verschillende kamertypes, van comfort tot meer ruimte en luxe. Iedere kamer heeft een heerlijk groen uitzicht over de landerijen en bossen. Een aantal kamers zijn voorzien van een privé terras of groot balkon.

 

Hotel Huis ten Wolde ligt aan de voet van de Woldberg, in het midden van de driehoek Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Voor natuurliefhebbers is dit de perfecte uitvalsbasis.

 

Na een creatieve dag sluit je af met een heerlijk diner. Strijk neer rondom de open haard of zoek een gezellige plek in het huiselijke restaurant. Bij mooi weer geniet je vanaf het terras van de zonsondergang over de landerijen.

 

De sauna en het zwembad zijn momenteel gesloten tot ten minste 2021.